Terug naar de homepagina
Chef de Partie

Functieomschrijving

  • Als Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor de bereiding en presentatie van onze gerechten.
  • Om de kwaliteit te kunnen garanderen, sta jij in voor de dagelijkse bestellingen bij onze leveranciers.
  • Je inspireert je volledige team en neemt hier tevens de leiding over.
  • Met je creatieve geest zorg jij dat onze borden steeds perfect gedresseerd zijn.
  • Als Chef de Partie ben je nauw betrokken bij het opstellen van de menukaart en het samenstellen van nieuwe gerechten.

Profielomschrijving

  • Als Chef de Partie genoot je een opleiding tot Chef Kok, bij voorkeur in een van de gerenommeerde Vlaamse hotelscholen.
  • Ervaring in de horeca is een plus.
  • Je beschikt over een ruime kennis van de Belgische-Franse keuken, noties van de Japanse keuken zijn mooi meegenomen.
  • Tevens bezit je een grote kennis van producten, gerechten en in het bijzonder allergenen.
  • Je bent gepassioneerd in uw vak, netheid en een verzorgd voorkomen zijn noodzakelijk.
  • Je bent een gemotiveerde Chef de Partie die zowel zelfstandig als in team kan werken.
  • Je bezit een flexibele en open geest, je kan stressbestendig met onvoorziene omstandigheden.
  • Als Chef de Partie ben je punctueel, respecteer je deadlines en heb je zin voor nauwkeurigheid bij het bereiden van je gerechten.

Aanbod

  • Brasserie Latem biedt je een gevarieerde en verantwoordelijke functie binnen een klein, gemotiveerd team.
  • Je bent onmiddellijk welkom in ons team na een test ter plaatse.
  • Wij bieden je een vast contract of een contract op freelance basis naargelang je specifieke wensen.  
  • Je geniet een correcte verloning aangevuld met een bonus.
  • Ons restaurant is iedere dag van de week geopend behalve op zondag. Je werkt 4 of 5 dagen per week. Hoe je uurrooster er zal uitzien bespreken we in onderling overleg. 

Keywords

Solliciteer voor deze vacature